juhh
Taidelahja
Maalauskurssi
lahjaksi

ETKÖ MEINAA KEKSIÄ LAHJAA HÄNELLE,
JOLLA JO KAIKKEA ON?
TÄSSÄ VINKKI!
VOIT HANKKIA JUURI HÄNEN ARVOISENSA
YKSILÖLLISEN TAIDE - LAHJAN, MAALAUKSEN,
JOLLAISTA EI KENELLÄKÄÄN MUULLA OLE JA
JONKA ARVO SÄILYY / KASVAA SUKUPOLVIEN AJAN.

Myös firmat voivat investoida taiteeseen
hankkimalla taiteilijan uniikkeja maalauksia
yrityksen, osakkaiden tai hyvän liikekumppanin seinille.
www.ateljeekotisepposaukkonen.fi
Parikkala. Puh. 0400 201471


LAHJAVINKIT!

1. Yksilöllinen arvonsa säilyttävä lahja

Jos haluatte muistaa ja huomioida rakkaimpaanne, omaistanne, ystäväänne, työntekijäänne tms. merkkipäivänä, jouluna, äitien/isänpäivänä, eläkkeelle lähtiessään tai koska vain, arvoisellaan yksilöllisellä lahjalla, jollaista ei ole ollut kellään aiemmin eikä tule tulevaisuudessakaan olemaan ja joka säilyy sukupolvien ajan, sen tunne- ja rahallisenkin arvon vain noustessa vuosien ja vuosikymmenien aikana, antakaa hänelle taidelahja.

2. Taidelahja, tai hankinta voi olla myös hyvä sijoitus

Vanhemmillenne tai esivanhemmillenne antamanne lahjataulu saattaa hyvinkin vuosien kuluttua koristaa oman tai lapsenne kodin seinää, olemalla teille / heille, aina läsnäoleva, arvokas, lämmin muisto omaisistanne ja heidän kodistaan.

Itsellennekin hankkimanne taideteos voi olla tunne ja rahallisen arvonnousun myötä hyvä sijoitus tulevaisuuttanne, lapsianne ja lapsenlapsiannekin ajatellen.

3. Taulu voi olla myös hyvä muisto

Paikallisen taiteilijan maalaama maisemataulu lapsuus-, nuoruus ajan kotimaisemista, työpaikka-asumis-maisemista, tai vaikka lomanvietto-paikasta on hyvä muisto paikkakunnasta, ystävistä, työkavereista ja kaikesta siitä ajasta jonka on siellä viettänyt . Se seuraa ja on aina läsnä oman kodin seinällä minne maailman ääriin elämä kuljettaakaan.

4. Ateljee-Koti Seppo Saukkosen lahjakortti

Taide lahja on aina yksilöllinen ja ainutkertainen, mutta vaikeasti valittava. Kimppa-lahjoista päättäminen on myös useasti vaikeaa. Lahjanantajien ja -saajan maku ja mieltymys kysymykset eivät tuota ongelmia, kun päivänsankarin annetaan itse valita lahjataulunsa.

Nyt voitte antaa lahjaksi Ateljee-Koti Saukkosen lahjakortin, jolloin lahjan saaja voi valita mieleisensä taulun joko näiltä kotisivuilta, tai Ateljee-kodin näyttelystä henkilökohtaisesti.

Lahjan ostaminen ja luovuttaminen käy helposti;
Päätettyänne lahjan suuruuden, otatte vain yhteyttä Ateljee-kotiin ja sovitte maksutavasta, sekä ilmoitatte lahjan saajan nimen.
Lahjakortin voitte itse tulostaa näiltä sivuilta, tai sen voi myös tilata kotia valmiiksi täytettynä.
On myös mahdollista, että lahjan saaja valitsee taulun jo etukäteen. Taulu toimitetaan teille, jolloin voitte itse luovuttaa päivänsankarille mieleisen lahjan hänen merkkipäivänään.

Lahjaksi tarkoitettu tilaustyökin voi, aikataulusta riippuen, olla mahdollinen.

Klikkaa
LAHJAKORTTI (TAULU)
(Tulostettava versio 303 kt)
(Voit katsoa., ei sido vielä mihinkään)

4. Maalauskurssi tai taidematka lahjaksi

Nyt voit valita itsellesi lahjaksi, tai antaa, puolisollesi, omaisellesi, ystävällesi tai vaikka työntekijällenne lahjaksi, arjen huolista irtauttavan aktiivilomaviikon, uuden tai jo ennestään tutun maalausharrastuksen parissa.

Esim. Eräs fiksu työnantaja Riihimäellä antoi n. 5 vuotta sitten pitkäaikaiselle työntekijälleen 60v. synymäpäivälahjaksi maalauskurssin. Työntekijä maalasi kurssilla elämänsä ensinmäisen öljyvärimaalauksen. Kurssi oli hänelle "ponnahduslauta" uuteen rakkaaseen harrastukseen, jota nyt jo eläkepäiviensä iloksi harrastaa aktiivisesti. Ensimmäinen menestykekäs oma taidenäyttelykin on jo pidetty. Voiko mitään parempaa ja pitkäkestoisempaa lahjaa antaa.

Klikkaa
Lahjakortti maalauskurssille PUNKAHARJULLE
(Tulostettava versio .
Voit katsoa., ei sido vielä mihinkään


Maaluskurssi on myös sopiva stipendi, tukimuoto ja kannustus taideaineissa tai kilpailuissa menestyneille koululaisille. Siitä voi olla myös etua taidealan koulutukseen pyrkiville.

Klikkaa