AMAZE ME LEADER 27.8.2011

Painting tick

Kuposenmäki Tarnala Finland

Amaze me Leader-seikkailuun osallistui 77 nuorta 16 Euroopan maasta. Ateljee-kodilta oli tilattu seikkailun toiseksiviimeisen rastin toteutus. Tilaukseen kuului 80:lle seikkailijalle maalaustarvikkeiden järjestäminen ja maalausrastin suunnittelu ja järjestelyt.

Saaren Tarnalassa nuoret pääsivät tallentamaan suomalaista maaseutumaisemaa. Tällä rastilla ei ainoastaan kilpailtu, vaan nuoret saivat, monia sykähdyttävän suomalaismaiseman ihailun lisäksi, Helena Paakkisen antaman lyhyen perehdyttämis opetuksen maisemamaalaukseen ja värien sekoittamiseen. Työn edetessä annoin vielä Helenan kanssa henk.koht. ohjeita ja opetusta maalustekniikassa.

Kaikki seikkailijat eivät aiemmilta rasteilta valitettavasti ehtineet, tai eivät löytäneet Kuposenmäelle. Nelisenkymmentä taulua kuitenkin syntyi. Yhden taulun maalaamiseen käytetty aika oli keskimäärin 2h 15 min. Seikkailijat olivat ilosen reippaita ja avoimia nuoria. He innostuivat kovasti tehtävästä ja monet olisivat halunneet jäädä pitemmäksikin aikaa maalaamaan.

Event album and picture gallery

.
Team 8
Team 9
Team 10. Winner team
Team 12
Team 13
Team 14
Team 15
Team 16
Team 17
Team 18